SMS půjčka

17.05.2015 17:07

Lidé často vyhledávají půjčky z mnoha možných důvodů, přičemž  každý požaduje odlišnou půjčku. Čas od času se některým klientům stává, že nevystačí s penězi a než se jim připíše na konto výplata, zbývá jenom několik málo dní. Pak jim nezbude nic jiného, než si na oněch pár dní zajistit finanční prostředky jinde, aby pokryly finanční výdaje spojené s chodem domácnosti.

Právě z tohoto důvodu se v dnešní době staly oblíbené právě takové SMS půjčky, které jsou v České republice zatím jedním z nejatraktivnějších úvěrových produktů. SMS půjčka je opravdu rychlým řešením, jak získat na několik málo dní potřebný finanční obnos.

Rozpětí SMS půjčky bývá většinou několik set až tisíců korun. SMS půjčky u nás fungují relativně krátkou dobu, ale i přes tento fakt si stačily získat celou řadu spokojených spotřebitelů, kteří je opakovaně využívají.

SMS půjčka se řadí mezi krátkodobé půjčky, které je třeba relativně rychle doplatit. Doba splatnosti se většinou pohybuje v řádech několika málo dní, nejdéle však 30 dní, v závislosti na výši vypůjčené částky.

SMS půjčka je tedy záchrannou berličkou v době, kdy potřebujete vykrýt pár dní, než Vám zaměstnavatel pošle na účet Vaší mzdu. Tento druh půjčky obvykle využívají klienti, kteří mají nižší příjmy, a nevystačí s měsíčním rozpočtem do termínu výplaty.

Klienti, kteří mají zájem o SMS půjčky nemají povinnost dokazovat výši svých příjmů, ani nebudou prověřováni v registrech dlužníků Postačí jim pouze zaslat krátkou textovou zprávu, kdy po schválení jim budou finanční prostředky zaslány na bankovní konto.

Finanční společnosti, poskytující právě SMS půjčky si za sjednání úvěru připočítávají fixní poplatek, který je následně připočten k celkové vrácené částce.

Zpět

Nebankovní půjčky do 20000 ihned © 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode